اگر علاقه مند به کشف اطلاعات بیشتر در مورد تاریخچه و اهمیت علمی لیمو خشک رودان هستید، تحقیقات زیادی در مورد تکامل به عنوان پایه یا گیاهی که برای پیوند زدن دیگران از آن در قبرس استفاده می شود وجود دارد.
در یک مقاله که در Science Direct یافت شد، محققان درخت میوه را در شرایط معمولی قبرس طی 13 سال مطالعه کردند تا چگونگی تکامل لیمو Lapithkiotiki را بررسی کنند، با تمرکز زیادی بر اینکه آیا میزان میوه رشد شده در هر درخت از سال متفاوت است یا خیر. به سال بسته به آب و هوای خاص.
این لیمو یکی دیگر از انواع محبوب در هند است، اما برای اولین بار در سال 1914 در برزیل کشف شد. به گزارش ایندیا مارت، لیمو دورشاپو در اصل ترکیبی از لیمو و لیمتا است.
اسید بسیار کمی دارد که به میوه شیرینی می دهد. لیموهای دورشاپو نیز کاملاً خوراکی هستند و اغلب برای تهیه آب میوه های خوشمزه با پوست و همه آنها استفاده می شود.
آوریل امسال، به ما بپیوندید تا در آینده غذا غواصی کنیم. این جایی است که اکنون در مرحله بعدی قرار می گیرد.
اواسط بعدازظهر در آوانت گاردن است، یک رستوران جدید و مسحورکننده در دهکده شرقی شهر نیویورک که دیواری از پنجرههای باز بیرون را به داخل میآورد.
الکس آپاریسیو منوی وگان خود را از غذاهایی مانند تکه های آووکادو که با پستوهای سطح شیب دار پوشیده شده با نیزه هایی از مارچوبه سفید و توت فرنگی پوشیده شده است، و یک نان تست هویج تند با هاریسا، سیب و کرم توفو زده شده (به دستور غذا مراجعه کنید) توضیح می دهد.
وقتی از او در مورد گوشت تقلبی که در رستورانهای گیاهخواری و وگان سرو میشد، وقتی که «آبشارها» برای اولین بار در امواج رادیویی پخش شد، پرسیدند، او میگوید: «اینجا هرگز مناسب نیست. من میخواهم کاری را انجام دهم که قبلاً هیچکس انجام نداده است. ”
آپاریسیو تنها نیست خدمه ای از سرآشپزها اخیراً از جایی که شور و شوق سبزی پیش رو متوقف شده بود، افسار را به دست گرفته اند.
آنها غذا را به جلو می برند، گوشت و اغلب تمام محصولات حیوانی، از جمله لبنیات، را به طور کامل از شربت های رستوران خود خارج می کنند، و آنها را با انبوهی از سبزیجات جایگزین می کنند که پخته شده، آب پز، دودی شده یا برشته شده اند تا زمانی که اعماق طعم های پنهان را آشکار کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.