چای پر سفید ممکن است کلسترول بد LDL را کاهش دهد: بدن حاوی دو لیپوپروتئین است که کلسترول را در سراسر بدن منتقل می کند.
یکی لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و دیگری لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) است.
LDL به عنوان لیپوپروتئین “بد” در نظر گرفته می شود زیرا کلسترول را به سلول های بدن منتقل می کند. در همین حال، HDL به عنوان لیپوپروتئین “خوب” در نظر گرفته می شود زیرا کلسترول را از سلول های شما دور می کند و به کبد می برد تا از جریان خون خارج شود.
هنگامی که LDL بیش از حد در بدن وجود داشته باشد، می تواند در شریان ها رسوب کند و باعث ایجاد رسوبات مومی به نام پلاک شود.
این می تواند منجر به مشکلاتی مانند نارسایی قلبی یا سکته شود.
خوشبختانه، برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف چای ممکن است به کاهش کلسترول LDL کمک کند.
یک بررسی از مطالعات به خوبی طراحی شده نشان داد که نوشیدن چای به طور قابل توجهی کلسترول LDL را تا 4.64 میلی گرم در دسی لیتر کاهش می دهد.
این اثر در افرادی که خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی بالاتری داشتند، بارزتر بود.
با این حال، در یک مطالعه خوب طراحی شده دیگر، نوشیدن روزانه پنج فنجان چای به طور قابل توجهی سطح کلسترول کل، HDL یا LDL را در افراد مبتلا به کلسترول بالا در مقایسه با دارونما تغییر نداد (منبع معتبر 12).
LDL و HDL دو نوع لیپوپروتئین هستند که کلسترول را در سراسر بدن حمل می کنند. LDL بیش از حد در بدن می تواند خطر بیماری قلبی و سکته را افزایش دهد.
مطالعات نشان داده اند که چای ممکن است به کاهش سطح LDL کمک کند، اما نتایج متفاوت است.
ممکن است سلامت روده را بهبود بخشد: مطالعات نشان داده اند که نوع باکتری موجود در روده شما ممکن است نقش مهمی در سلامت شما ایفا کند.
در حالی که برخی از باکتری های موجود در روده شما برای سلامتی شما مفید هستند، برخی دیگر اینطور نیستند.
در واقع، برخی از مطالعات نشان دادهاند که نوع باکتری موجود در روده شما ممکن است نقش مهمی در کاهش خطر برخی بیماریهای سلامتی مانند بیماری التهابی روده، دیابت نوع 2، بیماریهای قلبی عروقی، چاقی و حتی سرطان داشته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.