لیموهای خشک سیاه چه طعمی دارند؟
ترش و معطر، مانند لیموترش تازه غلیظ، اما فراتر از طعم آشکار مرکبات، لیموترش خشک دارای نت های بد بو و تخمیری است که آن را به پیچیدگی تبدیل می کند که در خود سبز روشن قبلی آن یافت نمی شود.
طعم آن، از بسیاری جهات مدل پالتو چرم زنانه شبیه سماق محبوبتر، سنگ بنای بسیاری از خورشها و آبپزها است که در غذاهای خاورمیانه یافت میشود، و به غذاهای سنگین گوشتی و در غیر این صورت سبزیجات خستهکننده جان میبخشد.
نحوه استفاده از آهک خشک سیاه
اینها بمب های طعم دهنده طبیعی هستند که می توانند به دو شکل مختلف، کامل یا پودری استفاده شوند.
وقتی لیموترش به طور کامل باقی بماند، مانند سوپ یا خورش، لیموهای سیاه دوباره آب میشوند و مایعات پخت و پز را با طعمهای خود آغشته میکنند.
قبل از استفاده آنها را خوب بشویید جویدن سیاه دانه صبح ناشتا و با یک چاقوی تیز سوراخ کنید تا به مایع برسد.
راه دیگر این است که آن را آسیاب کنید و به پودر تبدیل کنید و سپس می توانید از آن به عنوان ادویه یا تزئین استفاده کنید.
پودر آهک سیاه آسیاب شده یک تشک مسافرتی نوزاد ماریناد عالی برای مرغ است یا روی سالاد، گوشت و پاستا پاشیده می شود.
بارمن های کوکتل به خوبی می دانند که چگونه از این ادویه ترش و قابض حداکثر استفاده را ببرند.
پودر آهک سیاه، چه در لبه لیوان ها استفاده شود و چه برای فرو بردن برش های تزئین میوه، به هر نوک خوب جذاب می افزاید.
معجون های سنتی چاشنی شده با آهک سیاه
یکی از رایج ترین موارد استفاده خواص لیمو عمانی از لیمو سیاه در چای لومی است، دم کرده تارت که در سراسر خاورمیانه از آن لذت می برند.
رام و تلخی آنگوستورا را اضافه کنید و یک کوکتل کاملاً پیشرفته به دست آورید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.