هزاران گونه قارچ با رنگ ها، شکل ها و اندازه های مختلف وجود دارد. قارچ صدفی کبابی از آنجایی که برخی از قارچهای وحشی میتوانند باعث ناراحتی معده یا واکنشهای آلرژیک شوند.
یا حتی ممکن است سمی باشند، مطمئنترین شرط شما این است که به انواع سوپرمارکتها پایبند باشید و از چیدن و خوردن قارچهای وحشی خام خودداری کنید.
قارچ دکمه ای معمولی (Agaricus bisporus) رایج ترین قارچ در ایالات متحده است که ملایم ترین قارچ را دارد و می توان آن را به صورت خام یا پخته قارچ صدفی خورد.
انواع دیگر قارچ های موجود برای فروش عبارتند از:
Chanterelle: کلاه به شکل شیپور طلایی مواج است
کرمینی (بچه بلا): قارچ پورتوبلو جوان تیره و سفت است
انوکی: ساقه های بلند و نازک سفید با کلاهک های سفید کوچک که به صورت خام یا پخته خورده می شوند.
Maitake: سر که شبیه برگ های گلدار است
مورل: کلاهک به شکل مستطیلی فرورفته اسفنجی است
صدف: کلاهی ظریف به شکل بادبزن
Porcini: کلاهک گرد قهوه ای مایل به قرمز با ساقه استوانه ای ضخیم
پورتوبلو: یک کلاه ضخیم قهوه ای بزرگ با طعم آبدار غنی که به خوبی به عنوان جایگزین گوشت عمل می کند.
شیتاکه: کلاهک چتری قهوه ای تیره با ساقه نازک کرم رنگ
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.