سینی پلاستیکی بزرگ گرد (با نام مستعار ورقه پخت، ورقه کوکی، سینی قالب) یک ورقه فلزی صاف است که برای پخت یا برشته کردن غذا در فر طراحی شده است. یا دیواری نخواهد داشت یا دیوارهای کم عمقی خواهد داشت.
سینی پخت اغلب یکی از اسبهای کار ناشناس آشپزخانه است که در صورت وجود بدیهی تلقی میشود، اما وقتی وجود ندارد به شدت از دست میرود.
سینی پخت یا ورقه پخت، ظرفی چند منظوره است و میتواند برای پخت هر چیزی از رول سوسیس گرفته تا نانهای بافته شده، یا برشته کردن اقلام مختلف از سبزیجات گرفته تا سیبزمینیهای سرخ شده استفاده شود.
این دو اصطلاح – سینی و ورق – اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند یا بر اساس اولویت منطقه ای استفاده می شوند.
با این حال، از نظر فنی، یک تفاوت وجود دارد: یک “سینی پخت” دارای لبه های لبه دار است و یک “ورقه پخت” هیچ لبه ای ندارد.
در ایالات متحده ، کانادا، و برخی از کشورهای حوزه کارائیب، نام خانوادگی محاوره ای “صفحه کوکی” از ماده غذایی است که تصور می شود بیشتر برای آن استفاده می شود: کوکی ها.
به نظر می رسد اصطلاح “صفحه کوکی” محدود به آن دو کشور باشد. از آنجایی که کلمه انگلیسی «کوکی» واقعاً در جای دیگر استفاده نمی شود («بیسکویت» اصطلاح ترجیحی در خارج از آمریکای شمالی است)، منطقی است که بدیهی است که اصطلاح «صفحه کوکی» نباشد.
صرف نظر از این، توجه داشته باشید که این اصطلاح همیشه “صفحه کوکی” است، نه “سینی کوکی”، صرف نظر از اینکه رینگ وجود دارد یا خیر.
افرادی که به طور رسمی در مورد غذا در ایالات متحده یا کانادا می نویسند معمولاً سینی پخت یا ورقه پخت می گویند.
و شاید این اصطلاحات بهتر باشند، هم جهانی تر هستند و هم اصطلاحات دقیق تری که کاربردهای چند منظوره را منعکس می کنند.
با این وجود، شکستن عادت نامیدن ابزار آشپزخانه به همان شکلی که در دوران رشد شنیدهاید، سخت است، و تا به امروز، «صفحه کوکی» احتمالاً هنوز در میلیونها آشپزخانه در سراسر آمریکای شمالی بسیار رایج است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.