علاقه فزاینده ای وجود دارد که به دنبال آنتی اکسیدان های موجود در طبیعت زیره کوهی سیاه 1401 باشید.
سبزیجات، میوه ها و گیاهان کاربردی طبیعی مواد ترکیبات پیچیده ای هستند بنابراین یک غربالگری سریع از فعال
آنتی اکسیدان ها به چالش کشیده شده است.
آنتی اکسیدان ها به چالش کشیده شده است.
عصاره محصول طبیعی به طور کلی یک مخلوطی بسیار پیچیده از چندین ترکیبات دارای مواد شیمیایی مختلف و
مشخصات فیزیکی.
مشخصات فیزیکی.
استراتژی اساسی برای جداسازی این ترکیبات بر اساس خواص فیزیکی و شیمیایی آنها که زیره سبز کوهی می تواند
به طور موثر آنها را به انواع مختلف تفکیک کنید.
به طور موثر آنها را به انواع مختلف تفکیک کنید.
گروه های شیمیایی (Amarowicz و همکاران، 2000). محصولات طبیعی گیاهی معمولاً استخراج می شوند.
با حلال های افزایش قطبیت، برای به عنوان مثال، در ابتدا با نفت استخراج شد اتر، دی کلرومتان به دنبال قطبی تر
حلال ها، به عنوان مثال، اتیل استات.
حلال ها، به عنوان مثال، اتیل استات.

متانولی
عصاره های مواد گیاهی حاوی گسترده ای است محدوده قطبی و نسبتاً قطبی ترکیبات زیره سیاه آسیاب (اتسوکا، 2006).
عصاره های مواد گیاهی حاوی گسترده ای است محدوده قطبی و نسبتاً قطبی ترکیبات زیره سیاه آسیاب (اتسوکا، 2006).
به موجب حلالیت، بسیاری از ترکیبات، که هستند به صورت جداگانه در حالت خالص در متانول نامحلول است
با اینها به راحتی قابل استخراج است.
با اینها به راحتی قابل استخراج است.
حلال ها در اینجا ما از یک فعالیت هدایت شده استفاده می کنیم نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران.جداسازی و شناسایی اجزای آنتی اکسیدانی تصفیه آنتی اکسیدان های طبیعی از عصاره متانولی دانه زیره سبز
cyminum) با تقسیم بین غیرقابل حل حلال ها زیره سیاه گیاهینه (Satti et al., 2009).
cyminum) با تقسیم بین غیرقابل حل حلال ها زیره سیاه گیاهینه (Satti et al., 2009).
از دانه زیره سبز به عنوان ادویه استفاده می شود. دانه های زیره خرد شده به عنوان چاشنی استفاده می شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.